Wednesday, February 2, 2011

ΗλεκτροπληξίαΕσύ. Ναι εσύ. Ο Ηλεκτρολόγος. Που σε αφήνουν ελεύθερο, όι μόνο να κυκλοφορείς, αλλά τζε να υπογράφεις ηλεκτρομηχανολογικά σχέδια. Πέρκει να επίες τζε Πολυτεχνείο.

Σε σένα απευθύνεται το παρόν ποστ. Σε σένα που κατάφερες να φέρεις εμένα (που μόνο η μάνα μου καταφέρνει να με νευριάζει) στα πρόθυρα διάπραξης φόνου εκ προμελέτης εν βρασμώ ψυχής. Σε σένα που είσαι ψεύτης, απατεώνας τζε άχρηστος. Σε σένα αφιερώνεται, που έστειλα άπειρα μηνύματα να μεν εμφανιστείς μπροστά μου γιατί δε θα μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου. 

Σε απομνημονεύω online για τα 125 ψέματα που μας είπες στις 225 φορές που σε επιάσαμε τηλέφωνο. Τζε για τις υπόλοιπες 100 που δε μας το απάντησες. 

Για ούλλες τις φορές που μας είπες ότι η θέρμανση μας θα ενωθεί σε 2 βδομάδες, σε 3 βδομάδες, τον άλλο μήνα, σε 15 μέρες. Που τα πρόπερσι. 

Για τις φορές που μας είπες ότι ήρτεν η ΑΗΚ, τζι έβαλε τους μετρητές, τζι εν ούλλα εντάξει, τζε εμπέναμε στο δωμάτιο του ηλεκτρισμού τζι εν είσιε τίποτε. 

Για τις φορές που μου είπες στο τηλέφωνο «είμαι με την ΑΗΚ τζε περνούμε σύρματα, σε λλίο θα είμαστε έτοιμοι, θα σε πάρω να σου πω». 

Θέλω να μάθουν ούλλοι για τις φορές που μας έστησες ότι τάχα εννα έρτεις, τζι εμείς επιέναμε σπίτι να σε περιμένουμε. Συμπεριλαμβανομένης τζε της φοράς που σε περίμενα εγώ, που τις 4 το απόγευμα ως τις 9 τη νύχτα, για να έρτεις να ξεκινήσεις (τάχα) τα σώματα, τζι έχασα τη γιορτή της φίλης μου. Τζι ελάλες "τελειώνω μια δουλειά τζι έρκουμαι, τελειώνω μια δουλειά τζι έρκουμαι". 

Για τους τσακωμούς που είχα με συγκεκριμένα άτομα, που εμουρμουρούσαν επειδή ενομίζαν ότι εν ΕΓΩ που κωλυσιεργώ, τζι εν σε πιάνω τηλέφωνο, τζι εν έρκεσαι. 

Που εβάλαμε τα σώματα της θέρμανσης το 2008 και το 2009, τζε επεριμέναμε ούλλο το χειμώνα πέρσι για την έγκριση της ΑΗΚ. Ο περσινός χειμώνας τέλειωσε χωρίς να ενωθεί η θέρμανση και φέτος ακόμα περιμένουμε. Γιατί άραγε; Έφταιε η ΑΗΚ ελάλες εσύ!! 

Θέλω να σου θυμίσω τζίνη την Κυριακή, 12 του Δεκέμβρη 2010, που έμαθα ΤΥΧΑΙΑ ότι δεν έκαμες ΠΟΤΤΕ αίτηση στην ΑΗΚ για να μας βάλουν θέρμανση στην πολυκατοικία. Μα γιατί την εξίασες; Εν ήταν ωραία; Θυμάσαι ίντα φωνές που σου έβαλα τζίνη την νύχτα; Τζε του παρέα σου του ντιβέλοπερ; Ήταν τόσες πολλές που έπαθα κατάπτωση. Δεν είχα ιδέα ότι μπορώ να θυμώνω έτσι. Βέβαια, η καταπληκτική ικανότητα που έσιεις να λαλείς ψέματα δεν κόφκει πίσω: «ΜΑ ΕΓΩ CHOCOLAT ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΜΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΤΖΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ;». 

Τζε εννοείται ότι έμαθα μετά ότι την αίτηση έκαμες την, την επόμενη μέρα, Δευτέρα, 13 του Δεκέμβρη του 2010. Ενώ έπρεπε να την έκαμνες το Σεπτέμβρη του 2009. 

Μα γιατί θυμώνεις; Εν πρέπει ούλλος ο κόσμος να ξέρει πόσο καλός τζι εξυπηρετικός είσαι; Δεν είναι υποχρέωση μου να πω ότι ΕΓΩ έπιασα τηλέφωνο την ΑΗΚ να μας δώσουν έγκριση, να μας βάλουν όρους τζε να μας εκδώσουν τιμολόγιο στις 7 του Γεννάρη το 2011; Ότι ΕΓΩ επία να πιάσω τους όρους, να μαζέψω τα λεφτά και τις υπογραφές, ΕΓΩ τα επαράδωσα με τα χεράκια μου στην ΑΗΚ στις 13 του Γεννάρη, τζι ΕΓΩ εκανόνισα να έρτουν για τους μετρητές στις 31; Γιατί θυμώνεις, είπαμε; Μήπως επειδή τούτα ούλλα έπρεπε να τα κάμεις ΕΣΥ; 

Τα 25 λάθη που σου ήβραν στην επιθεώρηση δεν τα σχολιάζω. Πχ ότι τα σύρματα που χρησιμοποείς δεν έχουν αντίσταση στη θερμότητα. Ούτε την ηλίθια αντίδραση του υπαλλήλου σου, που είπε: «ε, τούτος ο επιθεωρητής εν λλίον ιδιότροπος!» 

Άκου να δεις. Για να τελειώνουμε. Θα σε καταγγείλουμε. Στο Κέντρο Καταναλωτών, το οποίο θα διαβιβάσει το παράπονο μας στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών. Με όμορφη, περιγραφική επιστολή, όπως εν τούτο το ποστ. Θα έρτουν να ελέγξουν (είπαν μας) τις εγκαταστάσεις που έκαμες στην πολυκατοικία. Θα έβρουν γιατί μαγκώνει η πόρτα, γιατί κρούζουν οι πρίζες, γιατί κατσιαρίζει το σύστημα θυροκάμερας που έβαλες, τζε γιατί, παρολίγο να κρούσουμε ούλλοι, τη νύχτα που το κουδούνι έμεινε μόνο του να παίζει χωρίς να το πειράξει κανένας. Θα έβρουν τζε την έκθεση της ΑΗΚ με τα λάθη που σου υποδείξαν να διορθώσεις. Μετά, είσαι υποχρεωμένος (και καλά) να έρτεις να τα σάσεις. Αν δεν έρτεις (λαλεί) μπορεί να σου αφαιρέσουν την άδεια. 

Αλλά να σου πω κάτι, προσωπικά, χέστηκα για την άδεια σου, τζι αν την έσιεις, τζι αν μεν την έσιεις. Ο παπάς σου εν ηλεκτρολόγος (άθρωπος της δουλειάς φαντάζομαι, εσένα έκαμε σε μηχανικό για να προοδεύσει η επιχείρηση τζε η κοινωνία, να του ζήσεις), τζε πολλά πιθανόν ναν τζε ο θείος σου ηλεκτρολόγος, τζε ο ανιψιός σου, που (το πιο πιθανόν) λαλούν τον τζε τζίνον Αντρέα Χραλάμπους. Τζε σίουρα στη σχολή είσιες κάποιο κολλητό που ερωτεύτηκε την αρφή της γεναίκας σου τζι εγίνετε σύ(γ)αμπροι, αλλά τζίνος έγινε κυβερνητικός στο ΗΜΥ, για να πιάνει λίρες χωρίς να σκορσάρεται τζε να κάμνει τζε δουλειές δικές του με την άνεση του. Σίουρα θα τη γλυτώσεις. 

Τζε σίουρα θα έσιεις τζε συμπέθερους τζε παρέες στην ΑΗΚ που θα σε καλύψουν τζε τζίνοι. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. 

Εγώ το μόνο που θέλω, μα το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ 

ΝΑ ΣΕ ΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΣΤΥΛΛΟ 

ΤΖΕ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 

ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΡΝΩ ΨΗΛΟΤΑΚΚΟΥΝΑ!! 

ΝΑΙ, ΨΗΛΟΤΑΚΚΟΥΝΑ!! 

Nina Ricci, Καλογήρου, Miu Miu, Gucci, Tsakiri & Malla, Χαραλά, Dano, Krashias Shoes, Μanolo Blahnik, Jimmy Choo,Mario Bologna, Nine West, Eye Candy Shoes, Fota Shoes, Prada, Jessica Simpson, Steve Madden, Afrodite Shoes, Yves Saint Laurent, Feragamo Leather Laser-Cut, οτιδήποτε. Θυσιάζω όλα τα μεταλλικά στιλέτα για το χατήρι σου, ανεξαρτήτως μάρκας! Α, τζε κάτι τζινούρκα που είδα τελευταίως, του Ασλάνη. Χαλάλι σου ρε! Εκτός που τα Terra Plana (δεν έχουν μεταλλικούς τάκκους)! 

Θέλω να δω τα τακκούνια να βρίσκουν το κρανίο σου με δύναμη, να το ακούω να κάμνει κρακ, να γίνεται τρυπητό, όπως μου έκαμες το δικό μου με το περιπαίξιμο. Θέλω να δω τα μυαλά σου (τζίνα που δεν έσιεις) να ξισιλούν πόξω που τις τρύπες, για να νιώσεις τζι εσύ τον πόνο που προκαλείς σε ούλλο τον κόσμο που έσιει την ατυχία να σε βάλλει σπίτι του να του κάμνεις δουλειές. 

Το τακκουνοβόλημα θα κληθούν να παρακολουθήσουν live: οι υπάλληλοι σου τζε ο ντιβέλοπερ για παραδειγματισμό, ο παπάς σου για να καμαρώσει το έργο του, διότι σίουρα τζίνος θα σε έμαθε να λαλείς ψέματα τζε να κλέφκεις. Ή αν δεν σε έμαθε ο ίδιος, δεν κατάφερε να σε μάθει να ΜΕΝ λαλείς ψέματα τζε να κλέφκεις. Ολ δε σέιμ! Και βεβαίως, η γυναίκα σου, η οποία, αν την περιπαίζεις τζε τζίνη, σίουρα θα θέλει να συμμετέχει! 

Έσιεις χάρη που δεν είμαι πιο αθκιασερή, αλλιώς θα σου εκινούσα τζε αγωγή. Αλλά δεν έχω χρόνο να βουρώ στα δικαστήρια τα πρωινά, ούτε στους δικηγόρους τις νύχτες. 


Θέλω να με πιάσεις τηλέφωνο να μου ζητήσεις λεφτά. Για τις δουλειές που έκαμες, έστω και με 1.5 χρόνο καθυστέρηση. Μα γιατί εν με πιάνεις; Αλήθκια. Πιάσμε! Πλιζ!


9 comments:

 1. WOW!!! I BOW!! εζωγράφισες!

  ομολογώ πως δε σε ξαναείδα έτσι!

  είναι επιεικώς απαράδεκτος τζαι έρκουμαι τζι εγώ να του φκιερώσω την παπουτσοθήκην μου!

  (να έβρουμεν άλλον ρε, έχω να σου προτείνω)

  ReplyDelete
 2. LOL! Ε, ούτε εγώ με εξαναείδα έτσι!

  Τούτο που πρέπει να κάμουμε είναι να πάμε στα επιμορφωτικά να μάθουμε να σάζουμε τα ηλεκτρολογικά, τα οικοδομικά τζε τα αυτοκίνητα μας! Μόνο έτσι θα μπει ένα τέλος στη δικτατορία των ψευτοαπατεώνων!


  (δεν είναι ανάγκη να υποχρεωνούμαστε, χαλλόου!)

  ReplyDelete
 3. Η Carrie Bradshaw μέσα μου μόλις έπαθε εγκεφαλικό / καρδιακό / μαλαζαβράνκα κλπ κλπ.

  By the way γιατί έχω την εντύπωση πως όσο αντιπαθητικοί εν οι ηλεκτρολόγοι τόσο συμπαθείς εν οι υδραυλικοί. Οξά εν τo all time classic fantacy μου που φταίει? Ενηξέρω.

  ReplyDelete
 4. Εξαρτάται πώς είναι ο υδραυλικός της φαντασίωσης σου. Μοιάζει το Mike που το Desperate Housewives?

  ReplyDelete
 5. Όι. Για κάποιο περίεργο λόγο πάντα μοιάζει του George Clooney.

  ReplyDelete
 6. Μanolo Blahnik, Miu Miu, Gucci... emeis oi 2 prepei na ginoume files! :P

  ReplyDelete
 7. Δόξαν νάshει η τελευταία η φωτό, επανέφερεν την πίεση μου στα κανονικά της επίπεδα....

  ReplyDelete
 8. @homo anisorropus: μακάρι να είχα λεφτά να τα αγόραζα κιόλας :)

  @Sike: δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολλά μου ετάραξε το νευρικό μου σύστημα τούτη η υπόθεση. Μου προκάλεσε κατάθλιψη. Η τελευταία φορά που του μίλησα ήταν τζίνη η Κυριακή. Μετά ανέλαβα εγώ με τον ντιβέλοπερ, ο οποίος τον κρατά μακρυά μου, γιατί κατάλαβε ότι έφτασα στα πρόθυρα φόνου.

  Ελπίζω να με πάρει κάποτε τηλέφωνο. Θα ακούσει τις φωνές μου η περιφέρεια Λευκωσίας...

  ReplyDelete
 9. αχ πόσο σε καταλαβαίννω. μα γιατί εν τόσο ψεύτες τούτοι ούλλοι στα σπίθκια. ναγία μου έννεν καθόλου εντάξει, πόσον περιπαίξιμον πιον

  ReplyDelete